Luleås vapen i slutspelet: Chartrar plan

Reguljärt flyg ner till Göteborg - charter hem direkt efter matchen.Så ser Luleå Hockey ut att resa i kvartsfinalserien.- Det blir en mix, säger sportchefen Lars Bergström.

Marit Bjö...sorry. Topi Jaakola spänner musklerna i omklädningsrummet.

Marit Bjö...sorry. Topi Jaakola spänner musklerna i omklädningsrummet.

Foto: PAR BACKSTROM

Luleå2013-03-07 07:45

I fjol var en av anledningarna till att Luleå Hockey valde AIK som kvartsfinalmotståndare de smidiga resorna. Då kunde man flyga reguljärt till Arlanda på matchdagen och sen flyga hem dagen efter.

Nu är det Göteborg och Scandinavium som är destinationen. Men eftersom man inte visste vilken placering man skulle få i grundserien - och vilka man skulle få möta - förrän i tisdags har man inte heller spikat sitt resschema.

Fast det lär klarna inom kort.

- Vi har ett tänk så nu ska vi bara se till att knyta ihop det. Det var egentligen inte förrän i går kväll (tisdags) som vi kunde börja snickra på det fullt ut, säger sportchefen Lars "Osten" Bergström.

Hur man tänker?

- Det blir en mix av charter och reguljärt så att säga, förutsatt att vi får ihop det prismässigt. Det beror på lite om man spelar 19 eller 16, säger "Osten".

Så spelar ni 16 är det tänkt att ni ska chartra.

- Förmodligen. Men första blir nog en kombi, reguljärt ner och charter hem. Så det går också att göra en sån variant. Fast det blir lite olika upplägg för varje omgång som serien lever.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om