Luleå utklassade Timrå/Sunds på hemmaplan

Luleå dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Timrå/Sunds i Damettan norra i ishockey med hela 10-0 (2-0, 4-0, 4-0).

Luleå/MSSK vann mot Timrå IK/Sundsvall

Ishockey2022-12-17 18:06

I början av matchen var Luleå starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Alicia Stadin och Sara Lindqvist. Det var bara början för Luleå. Luleå stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 3-0 till 6-0. Luleå fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10-0. Målen i sista perioden gjordes av Ella Bergström, Siri Patomella, Linda Rulle och Sara Lindqvist.

Luleås Jenny Nilsson hade tre assists.

Luleå har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Timrå/Sunds har fem förluster.

Det här betyder att Luleå ligger kvar på tredje plats i tabellen, och Timrå/Sunds sist, på femte plats.

I nästa omgång har Luleå Modo hemma i Lulebohallen, söndag 18 december 12.00.