Mållöst när Trångfors/Boden 2 tog emot Unbyn

Onsdagens möte på Bodens Energi Arena blev en riktigt målfattig historia.

Trångfors IF -Boden 2 spelade lika mot Unbyns IF

Trångfors IF -Boden 2 spelade lika mot Unbyns IF

Foto: Montage

Fotboll2023-08-16 21:24

Varken hemmalaget Trångfors/Boden 2 eller gästande Unbyn lyckades få till det i avsluten, och matchen i division 3 Norrbotten dam i fotboll slutade mållös, 0-0.

- Vi är nöjda med matchen sett till spelövertag och hur vi spelar idag. Det känns surt att vi inte får göra något mål men det är två lag som kämpar hårt i en fysisk match, precis som det ska vara i ett derby, tyckte Trångfors/Boden 2:s tränare Elin Bucht, efter matchen.

Unbyns tränare Daniel Danielsson tyckte så här om matchen:

- En relativt jämn match. TIF tjejerna är duktiga och rullar bra i laget så vi får jaga en del främst i andra halvlek. Trots bollövertaget skapar dem få riktigt farliga chanser. Inte vår bästa prestation men nöjd med en poäng.

Trångfors/Boden 2 har en seger, två oavgjorda och två förluster och 8-8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Unbyn har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 7-10 i målskillnad. Det här var Trångfors/Boden 2:s tredje oavgjorda match den här säsongen.

Trångfors/Boden 2 stannar därmed på sjunde plats, och Unbyn på fjärde plats, i tabellen.

I nästa match möter Trångfors/Boden 2 Notviken hemma på onsdag 23 augusti 19.00. Unbyn möter FC 69 Nord lördag 19 augusti 16.00 borta.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!