Klar seger för Trångf/Boden 2 mot Norrsken på Norrstrands fotbollshall

En halvtidsledning med 1-0 utökades i andra halvleken när Trångf/Boden 2 slog Norrsken på bortaplan i division 3 Norrbotten dam i fotboll.

FC Norrsken förlorade mot Trångfors IF -Boden 2

FC Norrsken förlorade mot Trångfors IF -Boden 2

Foto: Montage

Fotboll2023-04-28 21:13

Till slut blev det 4-0 till Trångf/Boden 2.

- Första halvlek 0-0, chansmässigt jämnt men vi för spelet och äger mycket mer boll, har en boll i stolpen bland annat. Andra halvlek får Trångfors en turligt mål och när de gör 0-2 då tappar vi positioner. Då rinner det igenom och blir två till. Vi får försöka göra två bra halvlekar nästa match, kommenterade Norrskens tränare Anders Juntti efter matchen.

Trångf/Boden 2:s tränare Elin Bucht om matchen:

- Det var en nervös inledning på matchen då det var första matchen på seniornivå för större delen av truppen. Efter en mindre bra första halvlek som slutar 0-0 skärper vi till oss i andra halvlek. Vi kommer ut som ett helt annat lag och börjar rulla runt bollen fint vilket leder till stort bollinnehav och målen trillar in. Vi är nöjda med insatsen och starten på serien.

Gästerna Trångf/Boden 2 tog en tidig ledning. Elmina Stridsman slog till, redan i 16:e minuten. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Line Samuelsson träff och ökade ledningen för Trångf/Boden 2.

I den 71:a minuten ökade Wira Lindbom ledningen ytterligare.

Trångf/Boden 2 gjorde också 0-4 genom Tilde Mattsson i 76:e minuten. 0-4-målet blev matchens sista.

Norrsken tar sig an IFK Luleå i nästa match borta onsdag 3 maj 19.30. Trångf/Boden 2 möter Sunderby hemma onsdag 10 maj 19.30.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!