Fall framåt för BBK - fick 1-1 mot Skellefteå

Bodens BK börjar få tillbaka spelare och det märks på fotbollsplanen. Utomhuspremiären gav 1-1 (1-0) mot Skellefteå.- Vi hade fem spelare plus jämfört med matchen mot Alvik (0-1) och det kändes som ett fall framåt, säger tränaren Ivan Nordqvist.

Backen Emil Johansson spelade igen efter sin skada.

BODEN2012-03-12 06:00

BBK gjorde en bra första halvlek och tog ledningen på en straff som David Simbo förvaltade på bästa sätt.

Hemmelaget hade flera bra lägen att utöka ledningen, bland annat två träffar i ribban. Boden var också nära ytterligare en straff.

I den andra halvleken tog Skellefteå över på slutet och kvitterade.

Torstensson storspelade
- Det var riktigt bra i 60 minuter, säger Ivan Nordqvist. Vi blir bättre och bättre och det känns underbart att spela utomhus i kanonväder.

Erik Torstensson ska ha ett stort plus i Bodens mål. I slutskedet räddade han BBK med några svettiga räddningar.

Emil Johansson spelade endast första halvlek. Han har fortfarande känning av sin magmuskelskada och matchas försiktigt för att bygga upp fysiken.

Målet: David Simbo, strqff,