Många ville beundra prakten

Det var många som hade samlats vid hotell Tornedalia på fredagen för att
beundra alla finklädda ungdomar.

Foto: Göran Lahti, Övertorneå kommun.

Övertorneå2013-06-14 22:39

Paraplyerna behövdes inte, regnet slutade precis när det var dags för studenterna i Övertorneå att posera och paradera framför den månghövdade publiken utanför Hotell Tornedalia.

Totalt 49 tjejer och killar tog studenten i Övertorneå i år, dessutom var det 15-års jubileum för Gränsälvsgymnasiet. Som vanligt var det väldigt många kommunbor, både unga och gamla för att beskåda de vackra tjejerna med de färggranna balklänningarna och de stiliga kostymklädda killarna. De kom åkandes i dollargrin, jättejeepar och allehanda fordon.

Skål med bubbel

- Oj, vilka fina elever vi har här i Övertorneå. Hoppas att de känner att de fått en bra grund för sina fortsatta karriärer här, det vet jag att de har för vi har verkligen en bra skola här i Övertorneå, säger barn- och utbildningschef Maarit Enbuske som naturligtvis också bar en vacker balklänning. 

Värdparet Andreas Ynglöv och Madeleine Mattila ledde tillställningen med den äran och det skålades i bubbeldryck innan de unga festparen försvann in på hotellet för att inta middagen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om