Nya äventyr väntar friskoleelever

Malmens Friskola firade examen i Malmbergets kyrka. Stipendier delades ut och niorna sjöng sin avskedssång.

Avskedssång i Malmbergets kyrka. Avgångseleverna vid Malmens Friskola går vidare mot nya äventyr.FOTO: Marie Ridderström

Avskedssång i Malmbergets kyrka. Avgångseleverna vid Malmens Friskola går vidare mot nya äventyr.FOTO: Marie Ridderström

Foto: Marie Ridderström

MALMBERGET2010-06-12 06:00
- Ta vara på dig själv, varva ner och satsa på din insida, vi är mer än vår utsida, vi är också själ och ande, vi har en egen djup insida där vi är en del av ett större sammanhang. Ingen är sämre än någon annan, alla egenskaper ger inte höga begtyg i skolan, sade kyrkoherde Mats Rondahl, i sin examenspredikan.
Examenshögtiden firades med många fina framträdanden från elever som sjöng och spelade.
"Se framåt"
Rektor Jonas Gustavsson talade om vikten av att välja rätt väg i livet.
- I bagaget har ni erfarenheter och massor av verktyg. Se framåt och välj rätt väg i korsningarna. Du är unik och viktig, sade han.
- En aktuell enkät visar att föräldrarna är mycket nöjda med Friskolan. Vi har ett gott arbetsklimat i alla klasser, säger Gustavsson.
Stipendier delades ut till många elever, som utmärkt sig i kreativitet, positivism, idrott och framsteg. En elev fick två stipendier, Rasmus Johansson Knekta, som blev årets mest ambitiösa elev och den elev som haft den största kunskapsutvecklingen.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om