Läskig kväll i badhuset

Simhallen i Kiruna hade förvandlats till ett stort disco med dunkande musik och häftig ljussättning. Så kan man också fira Halloween.

Emma Henriksson och Lena Eldståhl Forsén ryckte in och jobbade en extremt sent kvällskift i simhallen men verkade inte ha alltför tråkigt.

Emma Henriksson och Lena Eldståhl Forsén ryckte in och jobbade en extremt sent kvällskift i simhallen men verkade inte ha alltför tråkigt.

Foto: Hans Sternlund

KIRUNA2009-11-02 06:00
DJ Bolta vände skivor och Sommarbandet spelade live. Dessutom var Kiruna dykarklubb med extra cyklop och tandemtuber så att ungdomar kunde prova på dykning på ett säkert sätt.
Kvällen riktade sig till ungdomar på högstadiet och gymnasiet och hade i alla fall stänk av ett Halloweentema. Den som inte var förvarnad kunde bli skrämd av alla spindlar och ormar som flöt omkring i vattnet.
"Måste våga något nytt"
Uppslutningen var inte dålig, men hade kunnat var bättre. Men de som var på plats verkade ha kul och det var kanske det viktigaste.
- Med tanke på att vi brukar ha mycket mer folk när vi har riktat oss till låg- och mellanstadiet hade vi hoppats på en större tillströmning. Men man måste våga prova något nytt och vi får köra fler liknande saker i framtiden, säger Hans Fernström, föreståndare vid simhallsbadet.
Badhuskvällen var samtidigt starten på Höstfesten och Kulturveckan som ska pågå hela veckan med många aktiviteter av, med och för ungdomar.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om