Hon tar över Vestmans lokal

Monica Stubé, SeeMe, kommer att flytta in sin klädaffär i Vestmans lokal och utvidgar därmed med kläder för män. Nu pågår ombyggnationerna för fullt. ”Det känns spännande.”

SIN EGEN. "När man är sin egen får man bestämma exakt vad man köper in, men i en sådan här liten stad finns det ingen anledning att konkurrera om märkena. I dag har jag kläder från 12-90 år på damsidan, jag vill få det spannet även för männen", säger Monica Stubé, SeeMe.

SIN EGEN. "När man är sin egen får man bestämma exakt vad man köper in, men i en sådan här liten stad finns det ingen anledning att konkurrera om märkena. I dag har jag kläder från 12-90 år på damsidan, jag vill få det spannet även för männen", säger Monica Stubé, SeeMe.

Foto: Lena Tegström

BODEN2017-04-04 20:42

Monica Stubé har jobbat i branschen i 25 år och är sedan 13 år egen företagare. Sedan flytten från Enter galleri finns hon i samma lokaler som Örjans.

Därefter har Vestman avvecklat sin klädbutik och nu har Monica Stubé bestämt sig för att ta över en del av den lokalen.

– Jag tar inte över den del där de hade barnkläder.

Nu pågår det ombyggnationer.

– Så att det blir min prägel på butiken.

Den beräknas öppna i slutet av augusti.

Monica Stubé flyttar hela sin verksamhet från Örjans. SeeMe blir kvar, men verksamheten ska kompletteras och kommer att utvidgas.

– Vi kommer också att ha kläder för honom.

I och med det kommer hon att ändra namnet. Vad det blir är inte riktigt klart. Det blir SeeMe med...ja, det blir en överraskning.

Monica Stubé är glad och tycker det känns spännande.

– Det har fungerat bra med Örjan (Lindstedt reds. anm.) och jag har trivts bra där, men det är så här jag vill jobba. Jag vill ha mitt eget. Det passar mig bäst, att få bestämma och vara mig själv.

Hon kommer att behålla de märken hon säljer, men det blir också en utökning lite i Vestmans anda. Sedan Monica Stubé hade bestämt sig för att ta över lokalen har hon träffat Vestmans.

– De har varit så hjälpsamma i urvalet av märken och berättat vad som fungerat bra. Jag kommer behålla alla Vestmans märken på herrsidan och även några därifrån på damsidan. Det blir bland annat Morris, Oscar och Stenström på herr och bland annat Dezigual på dam. När man är sin egen får man bestämma exakt vad man köper in, men i en sådan här liten stad finns det ingen anledning att konkurrera om märkena. I dag har jag kläder från 12-90 år på damsidan och jag vill få det spannet även för männen.

Hon tycker det känns lite som en nystart och säger att det ska bli roligt att jobba med herrekipering.

– Jag har haft det ett par år när jag startade min butik på gågatan, men då hade jag för litet utrymme.

Nu får hon mer tack vare att Bodenbo fångade upp henne och fick henne att känna sig utvald.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!