Gymmet blir redo att visa upp sig

Till helgen öppnar Fitness24Seven i nya gallerian på gamla Åhlenstomten i Boden. Under tisdagen pågick arbetet för fullt med monteringen av styrkemaskinerna.
- Vi tror på en satsning i Boden, säger områdeschefen Erik Magnusson.

Nu är skylten upphängd på Bodens färskaste gymanläggning. Till helgen öppnar Fitness24Seven i Boden i den nya gallerian på gamla Åhlenstomten.

Nu är skylten upphängd på Bodens färskaste gymanläggning. Till helgen öppnar Fitness24Seven i Boden i den nya gallerian på gamla Åhlenstomten.

Foto: Lena Leffler

Boden2013-01-22 17:01

Sedan tidigare finns två andra gym i Boden, Rosa Gymmet och Sensia tidigare Step-In. Fitness24Seven är en rikstäckande kedja med gym på flera orter och på många ställen i exempelvis storstäderna. Gymmet blir det första som har öppet dygnet runt i staden. Under tisdagen pågick uppmonteringen av träningsmaskinerna och iordningsställande av gymrummen. Till helgen slår anläggningen upp portarna. Områdesansvarige Patrik Magnusson fanns på plats för att styra upp arbetet.

- Vi tror på satsningen med billiga gym och fri träning på våra andra gym i Sverige. Vi är en stor kedja och blir inte så sårbara trots konkurrens på orten.

- Vi har delat upp gymmet i en konditionsavdelning, ett tjejgym och ett källargym med friviktsavdelning och andra träningsredskap. Alla medlemmar har tillgång till allt, det är bara att killarna som inte kan gå in på tjejgymmet, säger Magnusson.

En trygg plats

Enligt honom har kvinnorna speciella kort som gör att de bara har inträde till just tjejgymmet.

- Vi har en del anläggningar i Skåne där det även fanns beslöjade kvinnor som tränade. Vi vill att gymmet ska kännas som en trygg plats för kvinnor som vill träna i fred och har därför valt den här lösningen, säger Patrik Magnusson.

Wiksténs Hyresfastigheter som ligger bakom galleriabygget är nöjd med hur ruljansen fortskrider och lovar fler nya hyresgäster. Även fastighetsägaren Dennis Wikstén följde arbetet på byggarbetsplatsen under tisdagen.

NSD frågande om vissa namngiva företag skulle in i fastigheten, men fick inget svar.

- Vi kanske inte exakt vet när allt ska ska in i gallerian men har avsiktsförklaringar. Så i stora delar är beläggningen klar. Så mycket kan jag säga. Däremot kan jag inte uppge vilka de andra hyresgästerna är förrän de själva vill gå ut med information. Jag tycker det ser bra ut för gallerian, säger Dennis Wikstén, fastighetsägare.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om