Efterlyst är i Boden igen

Nu kommer TV 3-programmet Efterlyst till Boden igen för att livesända. Reporter är Jenny Gourman Strid.- Redaktionen har följt försvinnande och är väldigt engagerade. Vi hoppas på mer tips när snaran dras åt, säger reportern.

Foto:

BODEN2013-05-22 14:16

För andra gången sänder alltså programmet live ikväll från Boden. Det blir samma plats som tidigare nämligen utanför polishuset i Boden. Livereporter är Jenny Gourman Strid. Efterlyst hoppas att poliser ska finnas på plats för att ta emot tips från allmänheten.

- Jag ska träffa polisen vid 14-tiden och få någon uppdatering efter sista fynden. Jag hoppas också att jag som förra gången vid livesändningen kan ha någon polis bredvid mig under sändningen, säger reportern.

Det som hänt sedan hon anlände till Boden vid 12-tiden på onsdagen är att det har filmats vid de nya avspärrningarna för att få lite nya närvarobilder av insatserna som satts in under dagen.

- Vi på redaktionen kände att vi måste komma tillbaka och på plats följa det som hänt på riktigt, säger Jenny Gourman Strid.

Hon liksom redaktionen hoppas på fler tips än vid kvällens sändning från Boden. För en vecka sedan kom det bara in 14 tips.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om