Alviks damer förlorade SM-semin mot Öxabäck

Foto:

År 19752009-09-15 06:00
Måndagen den 15 september 1975 rapporterade NSD om folkfesten i Alvik. Den inträffade då Alviks damer spelade SM-semifinal mot Öxabäck. Men det blev förlust efter straffläggning.
- Dom har gjort det bra i alla fall, sade "byns fotbollskunniga fäder om döttrarna" enligt NSD.
I Boden hade en berusad 20-årig man haft änglavakt under helgen. Han skulle lifta hem från en dans, men ramlade omkull på vägen. Där blev han överkörd av en bil som vägde 1350 kilo. Men han skadade bara en arm.
NSD berättade även att 22 poliser från Norrbotten kommenderats till Båstad, där Sverige skulle möta Chile i den omstridda tennismatchen. Demonstranter protesterade eftersom generalen Pinochet tagit makten över Chile i en statskupp 1973.
Vid ett möte i Pajala krävde VPK-ledaren Lars Werner ett totalt hyresstopp. Och länets SSU:are krävde att Jokkmokk skulle räddas från katastrof. De unga politikerna ville se ett aluminiumsmältverk, en arbetsplats för 500 personer, i kommunen.
Den som ville fly hösten kunde resa till Playa del Inglés i två veckor för 915 kronor. En lika lång resa till Las Palmas kostade 845 kronor.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om