Annonssamarbete med Folke bredband

Bredbandet som ger tillbaka till samhÀllet

Nu finns ett nytt folkeligare bredband som ger tillbaka till det lokala samhĂ€llet. Magnus Wennerholm Ă€r en av de första kunderna och Ă€r nöjd med bĂ„de servicen och vĂ€rdena som Folke Bredband stĂ„r bakom. “Jag har minst lika bra uppkoppling nu som innan men till ett bĂ€ttre pris.”

Stabil uppkoppling till ett rimligt pris Àr det viktigaste nÀr det gÀller val av bredband enligt Magnus.

Stabil uppkoppling till ett rimligt pris Àr det viktigaste nÀr det gÀller val av bredband enligt Magnus.

Foto: Content Studio, NTM Media

Native2024-04-01 00:10
Detta Àr ett annonssamarbete.

Magnus Wennerholm har anvÀnt Folke Bredband sedan hösten Är 2023 nÀr det lanserades. Han bor i ett villakvarter tillsammans med sin fru, barnen Àr numera vuxna och har flyttat hemifrÄn.

– Jag och min fru anvĂ€nder frĂ€mst internet nĂ€r vi jobbar hemifrĂ„n och pĂ„ kvĂ€llarna brukar vi kolla serier pĂ„ vĂ„ra surfplattor eller pĂ„ tv. Tidningen lĂ€ser vi ocksĂ„ digitalt och sedan Ă€r vi alltid anslutna till wifi med vĂ„ra mobiler nĂ€r vi Ă€r hemma, sĂ€ger Magnus.

undefined
”NĂ€r jag sĂ„g erbjudandet frĂ„n Folke Bredband insĂ„g jag att vĂ„rt nuvarande bredband Ă€r för dyrt gentemot vad vi fĂ„r”, sĂ€ger Magnus Wennerholm.

Stabil uppkoppling till ett rimligt pris Àr det viktigaste nÀr det gÀller val av bredband enligt Magnus. Trots de kraven hade han haft sitt tidigare bredband lÀnge och började först analysera vad han betalar för nÀr en annons frÄn Folke Bredband dök upp.

– NĂ€r jag sĂ„g erbjudandet frĂ„n Folke Bredband insĂ„g jag att vĂ„rt nuvarande bredband Ă€r för dyrt gentemot vad vi fĂ„r. NĂ€r jag ringde till min gamla leverantör för att avsluta bredbandet blev jag erbjuden ett nytt lĂ€gre pris men dĂ„ blev det bara Ă€nnu tydligare vilket överpris jag betalat i flera Ă„r. SĂ„ jag blev extra sĂ€ker pĂ„ att det var dags att vĂ€lja en ny leverantör, sĂ€ger Magnus och fortsĂ€tter:

– Att byta till Folke Bredband gick vĂ€ldigt smidigt och jag har minst lika bra uppkoppling nu som innan men till ett bĂ€ttre pris. Man sparar verkligen pengar pĂ„ att Ă€ndra abonnemang och inte bara lĂ„ta det rulla pĂ„. Sedan stĂ„r jag Ă€ven bakom vĂ€rdena som Folke Bredband har.

undefined
Att alla vinster inom Folke Bredband gÄr tillbaka till den lokala journalistiken ser Magnus som ett stort plus.

Alla vinster inom Folke Bredband gÄr tillbaka till den lokala journalistiken eftersom Àgaren Àr den stiftelseÀgda koncernen NTM som har det fria och oberoende ordet som grund.

– Om lokalnyheter inte fanns skulle det bli mycket trĂ„kigare och mer opersonligt att bo hĂ€r. Det Ă€r roligt att hĂ„lla koll pĂ„ vad som hĂ€nder i sin nĂ€rhet och kĂ€nna igen platser och personer som nĂ€mnts i tidningen sedan nĂ€r man Ă€r ute. Jag följer Ă€ven internationella nyheter men det lokala Ă€r lĂ€ttare att engagera sig i och pĂ„verka, sĂ€ger Magnus.

undefined
"Man sparar verkligen pengar pÄ att Àndra abonnemang och inte bara lÄta det rulla pÄ. Sedan stÄr jag Àven bakom vÀrdena som Folke Bredband har", sÀger Magnus.

Ett svar pÄ nutidens behov

Karolina Elmhester Àr produktansvarig för Folke Bredband och har varit med pÄ bolagets resa sedan vÄren Är 2023. Hon ser framemot att fortsÀtta den folkeliga resan tillsammans med nuvarande och framtida kunder.

– Historiskt har vi kört ut tidningar sĂ„ att vĂ„ra kunder ska fĂ„ ta del av nyheterna men nu Ă€r det minst lika vanligt att lĂ€sa digitalt. DĂ€rför vill vi erbjuda en tjĂ€nst anpassad efter nutidens behov i form av sĂ€ker uppkoppling till ett schysst pris, sĂ€ger Karolina.

undefined
"Vi vill erbjuda en tjÀnst anpassad efter nutidens behov i form av sÀker uppkoppling till ett schysst pris", sÀger Karolina.

Folke Bredband kommer finnas tillgĂ€ngligt pĂ„ alla orter dĂ€r NTM levererar lokala nyheter. VerksamhetsomrĂ„dena omfattar norra SmĂ„land, Östergötland, Gotland, Sörmland, Uppland, VĂ€sterbotten och Norrbotten.

– Vi ser fram emot att kunna erbjuda en pĂ„litligt och stabil bredbandstjĂ€nst i alla vĂ„ra geografiska omrĂ„den under 2024 och försĂ€tta stötta den lokala journalistiken, sĂ€ger Karolina. 

Om Folke Bredband

Folke Ă€r en del av mediekoncernen NTM. NTM Ă€r en av Sveriges största mediekoncerner med verksamheter i Östergötland, norra SmĂ„land, Uppland, Gotland, Sörmland, VĂ€sterbotten och Norrbotten. Det fria ordet och oberoende journalistik har varit kĂ€rnan i vĂ„r verksamhet i mer Ă€n 250 Ă„r.

Hemsida: www.folkebredband.se

Den hÀr annonsen Àr producerad av en kommersiell skribent. Den Àr alltsÄ inte skriven av nÄgon av vÄra journalister pÄ NSD.