Lira BK

30 september 2024 21:18
Fotboll

Luleå SK är äntligen segrare igen efter vinst mot Lira

Luleå SK är äntligen segrare igen efter vinst mot LiraLuleå SK är äntligen segrare igen efter vinst mot Lira

Fotbollsarenan förvandlades till ett stort glädjeinferno

Fotbollsarenan förvandlades till ett stort glädjeinfernoFotbollsarenan förvandlades till ett stort glädjeinferno
Benjamin, 8: "Det blir inte bättre"
21 september 2024 17:55
Fotboll

Storförlust för Lira borta mot Skellefteå

Storförlust för Lira borta mot SkellefteåStorförlust för Lira borta mot Skellefteå

Alvin Brokvist enda målskytt när Lira föll

Alvin Brokvist enda målskytt när Lira föllAlvin Brokvist enda målskytt när Lira föll

Mål av Aaron Jakobsson och Lukas Langer räckte inte för Lira

Mål av Aaron Jakobsson och Lukas Langer räckte inte för LiraMål av Aaron Jakobsson och Lukas Langer räckte inte för Lira
4 september 2024 20:54
Fotboll

Trångfors/Boden ny serieledare efter seger

Trångfors/Boden ny serieledare efter segerTrångfors/Boden ny serieledare efter seger
2 september 2024 22:12
Fotboll

Tuff match slutade med seger för Lira mot Kalix

Tuff match slutade med seger för Lira mot KalixTuff match slutade med seger för Lira mot Kalix
23 augusti 2024 21:03
Fotboll

Henrik Berlin gjorde avgörande målet för Notviken mot Lira

Henrik Berlin gjorde avgörande målet för Notviken mot LiraHenrik Berlin gjorde avgörande målet för Notviken mot Lira
20 augusti 2024 22:12
Fotboll

Kryss i 89:e minuten för Lira mot Kågedalen

Kryss i 89:e minuten för Lira mot KågedalenKryss i 89:e minuten för Lira mot Kågedalen
17 augusti 2024 15:06
Fotboll

Efterlängtad seger för Lira - bröt förlustsviten mot Infjärden

Efterlängtad seger för Lira - bröt förlustsviten mot InfjärdenEfterlängtad seger för Lira - bröt förlustsviten mot Infjärden
14 augusti 2024 21:13
Fotboll

Segerlös svit bröts när Lira vann mot Luleå SK

Segerlös svit bröts när Lira vann mot Luleå SKSegerlös svit bröts när Lira vann mot Luleå SK
12 augusti 2024 22:01
Fotboll

Seger för IFK Luleå Akademi med 3-1 mot Lira

Seger för IFK Luleå Akademi med 3-1 mot LiraSeger för IFK Luleå Akademi med 3-1 mot Lira
7 augusti 2024 22:02
Fotboll

Delia Aidanpää och Maja Andersson målgörare i Luleå DFF 2:s seger

Delia Aidanpää och Maja Andersson målgörare i Luleå DFF 2:s segerDelia Aidanpää och Maja Andersson målgörare i Luleå DFF 2:s seger

Tre mål av Peter Berglund när Storfors vann

Tre mål av Peter Berglund när Storfors vannTre mål av Peter Berglund när Storfors vann
27 juli 2024 16:09
Fotboll

Viktor Carlsson och Martin Del Prete matchvinnare när Munksund-Skuthamn vann

Viktor Carlsson och Martin Del Prete matchvinnare när Munksund-Skuthamn vannViktor Carlsson och Martin Del Prete matchvinnare när Munksund-Skuthamn vann
30 maj 2024 20:30