Hyllningen till skyttekungen • IFK Luleås nya tränare?

Vilken typ av tränare kommer IFK Luleå anställa? Vad kommer hända med Piteås spelartrupp? Norrettan är färdigspelad och Fotbollsfredag summerar säsongen för IFK Luleå och Piteå IF. Djupgående analys varför IFK Luleås säsong slutade med degradering samt vad som var Piteås framgångsrecept spelmässigt.

I veckans avsnitt av podcasten Fotbollsfredag summeras och utvärderas IFK Luleås och Piteå IF:s insatser under säsongen.

I veckans avsnitt av podcasten Fotbollsfredag summeras och utvärderas IFK Luleås och Piteå IF:s insatser under säsongen.

Foto: Norr Media/Montage

Fotboll2021-11-26 05:00

I spelaren går det att lyssna på det 39:e avsnittet av podcasten Fotbollsfredag. I veckans avsnitt analyseras både Piteås och IFK Luleås insats i norrettan som nu färdigspelats. Ris och ros delas ut. Hur ska IFK Luleå kunna resa sig? Hur ska Piteå kunna klara av det svåra andraåret i ettan? Fotbollsfredag analyserar och utvärderar.

Sedan ger vi er förutsättningarna inför den sista omgången i division 2. Där allt står på spel för Bergnäsets AIK om det blir degradering eller inte. Det och mycket, mycket annat kan ni höra om i veckans avsnitt av Fotbollsfredag.

Veckans dynamiska duo är två norrbottniska ynglingar som spelar med GIF Sundsvall.

Hermans höjdare och Jippens jumbo har aldrig varit lättare att ta ur som den här veckan.

Podcasten går även att hitta på podcastplattformar som Spotify, Acast, Podbean och andra appar där poddar finns.

Avsnittet är producerat av Jesper Sandberg, Herman Öberg och Albin Ohlin.

Vill du lyssna på tidigare avsnitt? Här finns alla avsnitt från Fotbollsfredag.

Fotbollsfredag med Jesper Sandberg och Herman Öberg.
Fotbollsfredag med Jesper Sandberg och Herman Öberg.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!