Förde upp IFK Luleå – fick inte nytt förtroende

Som huvudtränare förde André Bylund upp IFK Luleå till norrettan. Men han fick inte fortsatt förtroende som huvudtränare. I veckans avsnitt av podcasten Fotbollsfredag berättar han om spelet bakom kulisserna och vad som egentligen hände och inte hände i samband med att han lämnade klubben och återvände till Notvikens IK i sin nuvarande roll som sportchef.

Fotboll 12 november 2021 05:00

I spelaren ovan går det att lyssna på det 37:e avsnittet av podcasten Fotbollsfredag. André Bylund, numera sportchef i Notviken IK, gästar. Han berättar bland annat om vad som ligger bakom Notvikens tuffa säsong i division 2, vad som krävs av laget i de tre återstående matcher för att det ska bli fortsatt spel i division 2 nästa år, sin tid som spelare både i IFK Luleå och Notvikens IK och sin tid som tränare i både IFK Luleå och Notvikens IK.

Vad var det egentligen som hände när han inte blev kvar i IFK Luleå? Vad säger han om årets upplaga av IFK Luleå? Varför har Bylund hoppat på jobbet som förbundskapten för länslaget pojkar födda 07? Det och mycket annat får ni som lyssnare svar på i veckans avsnitt.

Dessutom tar Bylund ut två egna dynamiska duos. Om de håller de samma klass, det är upp till er lyssnare att bedöma.

Podcasten går även att hitta på podcastplattformar som Spotify, Acast, Podbean och andra appar där poddar finns.

Avsnittet är producerat av Jesper Sandberg och Albin Ohlin.

Vill du lyssna på tidigare avsnitt? Här finns alla avsnitt från Fotbollsfredag.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa