IFK Luleå höll nollan när Ring debuterade
24 augusti 2024 15:21
Fotboll

James William Burgin tvåmålsskytt när Storfors vann

James William Burgin tvåmålsskytt när Storfors vannJames William Burgin tvåmålsskytt när Storfors vann
24 augusti 2024 14:19
Fotboll

Hyllar nya Kiruna: "Jobbar verkligen med Kiruna FF-hjärta"

Hyllar nya Kiruna: "Jobbar verkligen med Kiruna FF-hjärta"Hyllar nya Kiruna: "Jobbar verkligen med Kiruna FF-hjärta"
TV: Se läckra målen som avgjorde för KirunaSkrällde mot topplaget
24 augusti 2024 10:32
Familj

Nostalgiträff på Malmbergets IP – 60 år senare

Nostalgiträff på Malmbergets IP – 60 år senareNostalgiträff på Malmbergets IP – 60 år senare
23 augusti 2024 21:03
Fotboll

Henrik Berlin gjorde avgörande målet för Notviken mot Lira

Henrik Berlin gjorde avgörande målet för Notviken mot LiraHenrik Berlin gjorde avgörande målet för Notviken mot Lira
22 augusti 2024 22:21
Fotboll

Kvittering på övertid för Haparanda mot Parkalompolo efter Eskelinens mål

Kvittering på övertid för Haparanda mot Parkalompolo efter Eskelinens målKvittering på övertid för Haparanda mot Parkalompolo efter Eskelinens mål
22 augusti 2024 21:11
Fotboll

Luleå FC vann efter Emil Wennströms dubbel

Luleå FC vann efter Emil Wennströms dubbelLuleå FC vann efter Emil Wennströms dubbel
22 augusti 2024 20:43
Fotboll

Hemmingsmark en lätt match för Alvik som vann klart

Hemmingsmark en lätt match för Alvik som vann klartHemmingsmark en lätt match för Alvik som vann klart
22 augusti 2024 20:36
Division 2 Norrland

Se Kiruna FF:s bortamatch mot Skellefteå FF här!

Se Kiruna FF:s bortamatch mot Skellefteå FF här!Se Kiruna FF:s bortamatch mot Skellefteå FF här!
22 augusti 2024 18:33
Division 1 Norra

12:00: Se Alnö IF-Bergnäsets AIK här!

12:00: Se Alnö IF-Bergnäsets AIK här!12:00: Se Alnö IF-Bergnäsets AIK här!
22 augusti 2024 12:39
Division 3 Norra Norrland

Repris: Infjärdens SK - Storfors AIK

Repris: Infjärdens SK - Storfors AIKRepris: Infjärdens SK - Storfors AIK
Missade du division 3-derbyt? Här kan du se matchen igen
22 augusti 2024 10:41

Serieledaren Bodens BK tar emot IFK Östersund – se matchen här!

Serieledaren Bodens BK tar emot IFK Östersund – se matchen här!Serieledaren Bodens BK tar emot IFK Östersund – se matchen här!

Målfest när Storfors krossade Luleå DFF 2

Målfest när Storfors krossade Luleå DFF 2Målfest när Storfors krossade Luleå DFF 2
21 augusti 2024 21:24
Fotboll

Allsvenska tränaren ser upp till "Bulan": "Älskar hans sätt"

Allsvenska tränaren ser upp till "Bulan": "Älskar hans sätt"Allsvenska tränaren ser upp till "Bulan": "Älskar hans sätt"
Andreas Alm hemma i Norrbotten igenSlog ut Piteå ur cupen
21 augusti 2024 21:15
Fotboll

3-1-seger för Malmberget - besegrade Pajala

3-1-seger för Malmberget - besegrade Pajala3-1-seger för Malmberget - besegrade Pajala
21 augusti 2024 21:07
Fotboll

Fyra mål av Benjamin Anglöv när Heden vann

Fyra mål av Benjamin Anglöv när Heden vannFyra mål av Benjamin Anglöv när Heden vann
21 augusti 2024 20:43
Fotboll

Svårstoppade Trångfors/Boden fortsätter vinna - 1-0 mot svaga Luleå SK

Svårstoppade Trångfors/Boden fortsätter vinna - 1-0 mot svaga Luleå SKSvårstoppade Trångfors/Boden fortsätter vinna - 1-0 mot svaga Luleå SK

Kryss i 89:e minuten för Lira mot Kågedalen

Kryss i 89:e minuten för Lira mot KågedalenKryss i 89:e minuten för Lira mot Kågedalen