...men Assi ångar på mot serieledningen

Efter 8-0 (3-0) på Umedalen är Assi nu bara ett mål från serieledning i damtvåan. Så tät är toppstriden mellan serieledande Mariehem och Assi på andraplatsen.- Skönt att vi kunde äta upp större delen av målskillnaden. Det kan vara viktigt i slutändan, säger duktiga mittfältaren Lina Henriksson. Vi spelade bra och fick in bollarna.

Karlsson stod för ett mål.

Karlsson stod för ett mål.

Foto: Martin Thelénius / Expressum

RISÖGRUND2010-08-30 06:00
Lina Henriksson var en av tre tvåmålsskyttar. De övriga två var Caroline Karlsson och Maria Lundbäck. Maria gjorde ett lyckast inhopp med mål i minut 71 och 81.
Flest mål framåt
Assi är seriens i särklass målfarligaste lag med ett snitt på nästan fyra mål. Det kunde ha blivit ännu större utdelning mot Umedalen men åtta bollar räckte gott.
- Men de målen har vi ingen glädje av i nästa omgång, mot Notviken på Tunavallen. Det blir en tuff uppgift. Notviken är bra. Men vi har också bra form, försäkrar Lina Henriksson.
Lina pluggar i Luleå men har varit hemma i Kalix och jobbat under sommarlovet. Annars kör hon vissa träningspass med - just det, Notviken. Så hon vet förmodligen vad som väntar i nästa omgång.
Av många duktiga spelare stack de två mittfältarna Lina Henriksson och Frida Björck ut lite extra mot Umedalen. Nu talar allt för en spännande höst.
Målen, Assi: Lina Henriksson, Caroline Karlsson, Maria Lundbäck.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!