Ingen kris i samarbete med Piteå

I går verkade det vara kris mellan Luleå Hockey och Piteå.Men problemen löstes snabbt - och visade sig bara vara kommunikationsmissar.- Vi visste om att vi inte skulle få låna spelare i helgen, säger Piteås sportchef Patric Jonsson.

Foto:

PITEÅ2008-11-25 06:00
- Det så kallade samarbetet verkar bara gälla åt ett håll.
Orden var Fredrik Dufåkers i gårdagens NSD, med anledning av att Piteå Hockey inte hade några Luleå-spelare i matchen mot Clemensnäs - vilket de enligt honom borde haft rätt till i och med att Daniel Olofsson har lånats ut den motsatta vägen.
"En kommunikationsmiss"
Men om någon hann börja oroa sig för att samarbetet var på väg att rasa ihop kan ni lugna er nu. Det är nämligen inget som helst grus i maskineriet.
- Det var snarare en kommunikationsmiss. Dufåker har inte riktigt vetat vad det var som gällde, säger Piteås sportchef Patric Jonsson.
För en dialog
- Vi visste om hela tiden att vi inte skulle få, och inte hade något behov, av att låna spelare den här helgen. Luleå hade dubbla hemmamatcher och ganska mycket skador. Men när vi kommer behöva spelare kommer vi att få låna spelare.
Så det är inga problem mellan er alls?
- Inte alls. "Osten" (Lars Bergström, reds. anm) och jag för en dialog hela tiden, och jag har sagt att "Bulan (Thomas Berglund, J20-tränare) och Igor (Matushkin, Piteås a-lagstränare) får ta dialogen om vilka spelare de ska låna.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om