Oavgjort för Alvik - trots succéstarten

Två drömmål i första gav en drömstart på säsongen.Sedan tappade Alvik allt.- De blev mycket mer aggressiva än vad vi var. Kanske blev vi rädda av det, säger tränaren Tony Lindvall.

Örnsköldsvik/fotboll2013-04-29 06:00

I den åttonde minuten kunde Johanna Isaksson rulla in bollen efter ett mönsteranfall. En dryg halvtimme senare knorrade Felicia Hansson in en hörna - som nickades i eget mål av en försvarare i Själevad.

Alviks IK fick därmed en riktigt bra start på säsongen.

Men 2-0-ledningen i paus tappades till 2-2 i den andra halvleken.

"Tryckte på enormt mycket"
- Det syntes att det var premiär de första fem minuterna, men sen växte vi in i det och tog över hela första halvlek. De hade ingenting, vi var mer hungriga och aggressiva, säger tränaren Tony Lindvall och fortsätter:

- Sen vet jag inte om vi var nöjda och ställde ut skorna i andra halvlek. Själevad tryckte på enormt mycket mot mål i andra. När de gör 2-1 i 50:e minuten känns det som att luften går ur oss och vi tappar allt spel.

Är du nöjd med en poäng eller missnöjd över att ni tappade ledningen?

- Absolut nöjd. De är ett rankat topplag och vi är nöjda med en poäng, men det känns som att vi tappade två till.