Veteranen hoppades på bättre start: Fegt att skylla på klotet

Alexander Sjöström ställer upp i sin tredje idrott i Lilla VM.Han hade kunnat få en bättre start på sin nya bana.- Men det är fegt att skylla på klotet, sade han efter 634 poäng efter fyra serier.

Elin Laestadius har full koll på bollen. Trots att hon bara spelat badminton ett halvår gick det riktigt bra för henne i går.

Elin Laestadius har full koll på bollen. Trots att hon bara spelat badminton ett halvår gick det riktigt bra för henne i går.

Foto: Martin Thelénius

malmberget, lilla vm2010-03-06 06:00
Nog för att han hade kunnat. Han fick sitt nya klot två timmar före tävlingen och hade bara uppvärmningen på sig att bekanta sig med det.
Han fick en hygglig start. Men 175 poäng i första serien följdes upp av 154 i andra. Då hade han fem spärrmissar och fyra strikar i de ni första rutorna. Första spärren kom i den tionde rutan.
- Det var förstås en chansning att spela med ett helt nytt klot. Det hade kunnat funka. Och än är det mycket kvar av tävlingen.
Sant. Närmare bestämt åtta serier.
Om sanningen ska fram är Bowlingen framför allt ett sätt för Alexander Sjöström att få utlopp för sin tävlingslust. Han väntar på en knäoperation som ska kunna ta honom tillbaka till fotbollen och handbollen igen.
Han har ett Lilla VM-guld med Maif i handboll och ett silver med GSK i fotboll. Någon medalj i bowling med Team Berget ser det inte ut att bli, i alla fall inte i år.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!