Efter några möten på förmiddagen och en lunch blir Johan Kallin fotograferad vid Norrbottens fotbollsförbund. Här har han jobbat i nära fem år som utbildningskoordinator och som ansvarig för domartillsättningar.
Dessutom är det nog många av NSD:s fotbollsintresserade läsare som känner igen honom som tränare för Notviken.
Men snart kommer 36-åringens tillvaro förändras.
Rejält.
I början av november flyttar Johan Kallin till Nepals huvudstad Katmandu, där han ska bli huvudtränare för ett lag i landets högsta serie.
– Jag har ett litet specialintresse med asiatisk fotboll. Jag har varit nere på semester nu 2011 och 2012 i Indien och kollat på fotboll litegrann. Jag har lärt känna lite folk där nere. Det är via de kontakterna som det här dök upp och som gjorde att de hörde av sig från Nepal, säger Kallin.
Johan Kallin är än så länge förbjuden att berätta vilket lag han ska träna. Men han har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till mitten av april.
– Hur länge jag ska vara där? Vi får se, det är lite beroende på hur det går. Man vet villkoren och tålamodet där är ännu kortare än i Sverige. Om det går som det ska blir det ett avtal som gäller säsongen ut, till mitten av april, säger Kallin och fortsätter:
– Sedan får vi se. Jag kan tänka mig att det är speciellt att leva i Katmandu, så jag vill inte skriva längre än så till en början. Men ambitionen är att förlänga.
Har du varit i Nepal förut?
– Nej, aldrig. l Indien vet man lite mer hur det är. Jag tror att jag har ett hyfsat hum om hur Katmandu är. Men det ligger ganska mycket efter Indien i utvecklingen. Jag tror som sagt att jag har lite koll, men man vet ju inte riktigt förrän man är där.
Enligt Johan Kallin är intresset för fotboll väldigt stort i Nepal.
– Det är nationalsport och det är ett väldigt intresse runt idrotten. Det lockar litegrann, att testa den biten. Matcherna är tv-sända.
Om det är stort intresse för fotboll så kommer du bli känd när du tar över ett lag i högsta serien...?
– Känd eller ökänd – beroende på hur det går... I och med att det är största sporten är det ganska mycket mediatäckning på det. Det är lite annorlunda mot Notviken eller Bergnäset där jag varit tidigare.
Tvekade du någon gång innan du tackade ja?
– Nja. Egentligen inte. Det som det hängde på var om skulle få tjänstledigt. När jag fick det var det inte jättemycket att tveka på. Det är inte ofta en sådan här möjlighet dyker upp, att man jobbar i Norrbotten och får åka och vara tränare på elitnivå och med professionella spelar. Jag kände att det alltid går att flytta hem igen om det inte funkar eller om jag inte trivs.
Är alla spelarna heltidsproffs?
– Ja, det är de. Men det är ett väldigt fattigt land, så löneläget är lägre än i Europa och i Sverige. Men jämfört med nepalesiska löner är det ganska bra.
Fotbollsmässigt då? Den 17 oktober kommer FIFA släppa sin nya världsranking, men på den senaste – som kom 12 september – rankades Nepal som världens 163:e bästa fotbollsnation.
Kallin säger också att fotbollen i Nepal skiljer sig en hel del från den svenska.
– Den spelas på ett annat sätt. Det är ganska teknisk fotboll. Min uppfattning är att de spelar ganska individuellt, både offensivt och defensivt- Det är svårt att jämföra med svensk fotboll och svenska serier. Men skulle jag gissa skulle jag nog säga att den håller division I-nivå i kvalitet.
Du får säga åt Fredrik Waara att ta med IFK Luleå dit på träningsläger, så får du se om ni håller division I-klass?
– Det tycker jag. På hemmaplan och på hög höjd tror jag att ligger bra till. På bortaplan, på ett kallt och isigt Skogsvallen, ror jag det blir tuffare.
Kallin säger också:
– Jag kommer ha ungefär fem veckor på mig innan ligan börjar. Det är inte så jättemycket tid. Man får välja vissa saker som man vill vara inne och peka på. Jag kommer att få prioritera, man hinenr inte med allt. Men jag ska inte ändra på allt heller. Det de är bra på måste man spinna vidare på.