Hansson kan lägga av

Luleåtränaren Tommie Hansson lämnar 08 Stockholm - och nobbar Jämtland.Och nu kan han satsa på en civil karriär.- Skulle inte vara helt fel att vara ledig på helgerna, säger Hansson.

LF Baskets förre assisterande tränare Tommie Hansson har tackat nej till både Jämtland och 08. Nu kan han lägga av med tränarkarriären.

LF Baskets förre assisterande tränare Tommie Hansson har tackat nej till både Jämtland och 08. Nu kan han lägga av med tränarkarriären.

Foto: Kurt Engström

LULEÅ/BASKET2013-05-16 06:00

Tommie Hansson har under de senaste åren varit huvudtränare för 08 Stockholm. Med små medel och stora skadebekymmer bland spelarna lyckades han ta laget till kvartsfinal mot Sundsvall den gångna säsongen. Men där tog det stopp. Nu berättar Hansson för NSD att han lämnar 08 Stockholm och nobbar en förfrågan från Jämtland.

- Jag har min sambo i Uppsala och barn i Luleå. Det är geografin som avgör det hela. Det var ett helt okej bud och organisationen och intresset är av toppklass i Jämtland, säger Tommie Hansson.

Kan sluta som tränare
Men det är inte säkert att Luleåtränaren blir kvar som heltidstränare. Hansson har pratat med klubbar både i Sverige och i utlandet - men en civil karriär är inte alls främmande för honom.

- Jag har en förfrågan om att jobba inom näringslivet. Det skulle inte vara helt fel att vara ledig på helgerna. Vad som händer för mig står skrivet i stjärnorna.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om