Tre mål av Vestin - då vann Notas lätt

Notvikens damer fortsätter att vara obesegrat i årets damtvåa. Helgens seger över Köpmanholmen-Bjästa blev en av de lättare hittills.- Det var vi som hade all press på oss, säger tränaren Nina Juntti efter 6-1-vinsten.

Anna-Lisa Vestin gjorde tre mål för sitt Notviken.

LULEÅ2011-06-13 06:00

Förra veckan ställdes Notvikens damer mot ett utav damtvåans sämsta lag - Hägglunds. Därför förvånade det föga när Notas efter 90 minuters spel fick åka hem till Luleå med tre nya poäng. I helgen blev inte motståndet tuffare när Luleålaget ställdes mot tabelljumbon Köpmanholmen-Bjästa.

- Vi måste nästan vinna alla matcher vi spelar för att kunna vara kvar i toppen, säger Nina Juntti.

Tremålsskytt
Och målkalaset, det började direkt efter avspark. I spelminut fyra förvandlade Anna-Lisa Vestin ett friläge till 1-0 för Notviken. Sex minuter senare gjorde Amanda Pettersson samma sak, då ledde Notas med 2-0. På det viset fortsatte det under första halvlek och när 30 minuter av matchen hade passerat ledde Luleålaget med förkrossande 5-0.

- Vi genomförde den här matchen väldigt bra mot ett lag som haft det tufft hittills under säsongen, säger Juntti.

Allt gick dock inte åt skogen för gästande Köpmanholmen-Bjästa. I den 76:e minuten gjorde laget ett tröstmål som gav ställningen 5-1 till Notas. Men hemmalaget hade ett svar på det mesta, även Köpmanholmens mål. Med fem minuter kvar att spela avslutade Vestin matchen med sitt tredje mål för dagen och Notviken rodde sedan en 6-1-vinst i hamn.