Seger - och nu är Norrbin på väg in

Ny seger. Med ett nästan nytt lag.Och kanske en klassvärvning på gång.Det mesta verkar uppåt i IFK Luleå just nu.

LULEÅ2009-02-16 06:00
Försäsongen fortsätter att rulla på bra för IFK Luleå. Under lördagen mötte laget seriekollegan Robertsfors. Och Luleå vann med 2-1 - och det med nästan ett nytt lag på pappret jämfört med förra matchen mot Skellefteå.
- Jag är grymt imponerad över hur de här unga killarna spelar. De gör det riktigt bra, säger tränaren Per Jensen, som på de två senaste matcherna har luftat hela spelartruppen.
Robertsfors tog ledningen direkt på en hörna i den första halvleken. Men sedan var det Luleå för hela slanten.
- Vi satte högre fart i den andra perioden och hade ett klart övertag, säger Jensen, som fick se nyförvärvet Suad Gruda kvittera till 1-1 innan ett annat, potentiellt nyförvärv, Kalle Norrbin avgjorde matchen åtta minuter från slutet.
Norrbin, som de två senaste säsongerna har spelat med Degerfors i superettan håller på att ordna en klubb i Kina, precis som NSD berättade för ett par veckor sedan.
Men i väntan på att övergången ska bli klar tränar Norrbin med IFK.
- Och förhoppningsvis kommer han spela med oss under våren. Det vore ett riktigt bra nyförvärv. Egentligen är Kalle för bra för den här serien, men för oss vore det helt perfekt om han spelar med oss innan han åker utomlands, säger Jensen.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om