Chonga bollen?

Det blir troligtvis inget spel med Gif Sundsvall.Då kan Kalle Norrbin istället bli proffs - i Kina.- Det hade varit jäkligt häftigt, säger den förre IFK Luleåspelaren till NSD.

LULEÅ2009-02-04 00:20
Den 24-årige försvarspelaren har de två senaste säsongerna spelat med Degerfors i Superettan.
Men i höstas trillade laget ur den näst högsta serien och Norrbin, som varit en av klubbens bästa spelare, ville prova något nytt.
Som NSD tidigare har berättat har ett par klubbar visat intresse för den förre Luleåspelaren. Ett av alternativen var Gif Sundsvall, men den affären verkar ha runnit ut i sanden.
Då kan det istället bli helt nya äventyr som väntar Norrbin.
Långt österut.
- Jag har kontakt med en agent som jobbar i Asien och som det ser ut nu kommer jag troligtvis spela i där. Det är en klubb i Kina som är aktuell, men jag vet inte ens om det är högsta ligan eller någon lägre, säger Norrbin.
24-åringen har redan ordnat visum och väntar just nu bara på att få klartecken från den tilltänka klubben.
- Jag väntar egentligen bara på flygbiljetten. Men samtidigt som vet man ju hur det funkar, inget är ju hundra procent klart förrän man sitter på planet, säger Norrbin, som förstås hoppas att äventyret blir av.
- Det vore jäkligt häftigt att få prova något nytt, att få uppleva fotbollen på ett annorlunda sätt.
Norrbin har två kompisar som också är på väg till Kina och en av dem är redan på plats.
- Han sa att allting verkade fungera jättebra där så det ska bli jäkligt spännande och se vad som händer, säger Norrbin, som också har ett par andra alternativ i reserv.
- Men allt jag kan göra nu är att vänta och se vad som händer. Men jag känner ändå ingen stress. Jag tränar med IFK Luleå under tiden och det är riktigt kul. Men jag hoppas förstås att allt ska lösa sig i slutet av den här veckan eller i början av nästa.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om