Mikael Lasu bli kvar i Kiruna IF - både som spelare och marknadsförare

Forwarden Mikael Lasu blir något av hockeyklubben Kiruna IF:s ansikte utåt den här säsongen.Han ska arbeta med marknadsföring för föreningen.

Välkommen till nya arbetet. Kirunaspelaren Mikael Lasu blir kvar i moderklubben - både som spelare och som arbetskraft. Sportchefen heter Stefan Lundmyr.

Välkommen till nya arbetet. Kirunaspelaren Mikael Lasu blir kvar i moderklubben - både som spelare och som arbetskraft. Sportchefen heter Stefan Lundmyr.

Foto: kiruna if

KIRUNA2009-05-29 06:00
Samtidigt står det klart att han även kommer att fortsätta spela för Kiruna.
- Vi är glada att vi kunde hitta en paketlösning som fungerade. Det är också kul att vi kan behålla våra egna spelare, säger Stefan Lundmyr, sportchef i Kiruna IF.
Det är nämligen klubbar som rycker spelarna från fjolårstruppen. Mikael Lasu har haft anbud från Asplöven som även har aviserat ett intresse för till exempel bröderna Joel och Joakim Fredriksson.
Vill ha aktat namn i målet
Stefan Lundmyr hoppas att fler pusselbitar ska hamna på plats i Kirunas lagbygge, och en viktig sådan är en ersättare till Fredrik Alcén, förstemålvakt de senaste säsongerna.
Stefan Lundmyr avslöjar att man bearbetar en målvakt med välbekant efternamn - Daniel Wälitalo, son till förre landslagsmålvakten Göte Wälitalo.
- Han skulle få bra matchning här. Det skulle också ge en större trygghet i spelet eftersom vi kommer att ta in många av våra egna unga spelare i laget, säger Lundmyr.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om