Karlsborgs BK får vänta på sin första trepoängare

Karlsborgs BK inkasserade ännu en förlust när Skutskär gästade Bruksvallen.Slutresultatet blev 1-4 (1-0, 0-2, 0-2) efter att matchens spelats i tre perioder på grund av ymnigt snöfall.- Inte alls bra, säger tränaren Mikael Sandberg.

KARLSBORG2008-12-01 06:00
Snön den bara vräkte ner när matchen startade så något skönspel var inte att tänka på. Bägge lagen lyfte långt och det var hugget som stucket om vem som skulle spräcka nollan först.
Det blev hemmalagets Daniel Åhl, för dagen forward, som sköt in ett frislag från cirka 20 meter i minut 23.
Kort därefter blev det paus och snöskottning, men det var lika illa i andra perioden. Dock lyckades Skutskär utnyttja ett par tveksamma ingripanden från hemmalagets sida, vilket gjorde att de ledde med 2-1 inför den tredje perioden när snöfallet lättade en hel del.
KBK fortsatte med samma taktik, men det var alldeles för dålig adress på bollarna som mest hamnade i snödrivan bakom målet. Och när de väl hamnade rätt var ingen i närheten.
En rättvis seger
Skutskär å sin sida hade mycket bättre press mot KBK-försvaret och de gjorde ytterligare två mål.
- Deras 4-1 var avgörande. Men innan de gjorde 3-1 så hade vi en fin dubbelchans och så får de kontra i stället. Men ändå vann de rättvist, säger Mikael Sandberg.
Karlsborg står fortfarande på noll poäng och ett krisläge börjar så smått infinna sig.
- I och för sig har vi alltid haft problem med Skutskär, säger Sandberg vars lag närmast möter lokalkonkurrenten Nyborgs SK.
En otroligt viktig match för bägge lagen.
- Alla matcher är viktiga, men nu finns inget annat alternativ än att vi måste vinna över Nyborg, säger Mikael Sandberg.
Karlsborgs mål: Daniel Åhl.