Omark bakom vändningen mot Spartak Moskva

Linus Omark har trampat igång i Ryssland. Under tisdagen gjorde han sitt andra mål för säsongen och låg bakom Salavat Yulaevs upphämtning mot Spartak Moskva.

Linus Omark gjorde ett mål och en assist när hans Salavat Yulaev hämtade in 0-2 till 4-2.

Ishockey2019-09-24 21:24

Spartak Moskva gick ifrån till en 2-0-ledning efter två snabba mål i inledningen av den andra perioden.

Det var innan Linus Omark skrev in sig i matchen.

I slutet av den andra perioden spelade han fram till reduceringspucken till 1-2, målet gjordes av Nikita Soshnikov.

När den tredje perioden var blott tre minuter gammal satte Övertorneåsonen kvitteringen.

Den förre Frölundabacken Philip Larsen skickade in ledningen innan Vladimir Zharkov satte 4-2 och avgjorde matchen i tom bur.

4-2-segern innebär att Salavat Yulaev Ufa tar sig upp på en andra plats i den östra divisionen efter nio matcher spelade.