BrÀnnström uppges vara klar för HV71

Agenten Peter Nilsson vare sig bekrĂ€ftar eller dementerar uppgifterna om att Isac BrĂ€nnström har beslutat sig för att lĂ€mna LuleĂ„ Hockey. "Jag diskuterar aldrig mina klienters framtid i media – det gör jag bara med berörda klubbar", sĂ€ger han.

"Vi har en bra dialog med (Stefan) "Skuggan" (Nilsson) och Ulf (Engman), och Isac Àlskar att spela för LuleÄ Hockey, under (Thomas) "Bulan" (Berglund)", sÀger agenten Peter Nilsson.

"Vi har en bra dialog med (Stefan) "Skuggan" (Nilsson) och Ulf (Engman), och Isac Àlskar att spela för LuleÄ Hockey, under (Thomas) "Bulan" (Berglund)", sÀger agenten Peter Nilsson.

Foto: PÀr BÀckström/ Frilans

Ishockey2022-10-10 17:50

Det för tillfÀllet sistaplacerade HV71:s sportchef, Kent Norberg, bekrÀftade för nÄgra dagar sedan att de Àr intresserade av Isac BrÀnnström.

Han förnekade dÀremot att samtal hade inletts med den 24-Ärige forwarden, som Àr LuleÄ Hockeys bÀste poÀnggörare.

Men enligt Aftonbladet Àr de redan överens med honom om ett kontrakt som betyder att han, förutsatt att HV71 inte Äker ur SHL, kommer spela för dem under Ären 2023-2026

Vi har varit i kontakt med Peter Nilsson pÄ den agentur som representerar Isac BrÀnnström, och han sÀger sÄ hÀr apropÄ Aftonbladets uppgifter:

– Jag har suttit i möten och inte lĂ€st vad som skrivits. Vilken klubb sa du att de pĂ„stĂ„r han Ă€r klar för?

HV71.

– Jaha, sĂ€ger han kort.

Vill ni bemöta det?

– Jag Ă€r trĂ„kig nĂ€r det gĂ€ller sĂ„dant hĂ€r. Jag diskuterar aldrig mina klienters framtid i media. 

Han tillÀgger sedan:

– Det gör jag bara med berörda klubbar. Men vi har en bra dialog med (Stefan) "Skuggan" (Nilsson) och Ulf (Engman), och Isac Ă€lskar att spela för LuleĂ„ Hockey, under (Thomas) "Bulan" (Berglund). Det tycker jag ocksĂ„ att hans insatser visar.

Vi har Àven varit i kontakt med Ulf Engman, som Àr vice sportchef i LuleÄ Hockey.

– Vi har inga kommenterar, sĂ€ger han.

Vi har sökt Isac BrÀnnström för en kommentar.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!