Målfest när Assi utklassade bottenlaget

Assis damer utklassade bottenlaget Husum på bortaplan i damtvåan. Segersiffrorna skrevs till hela 7-0 (5-0).- Vi var överlägsna idag, säger tränaren Ka-G Lindbäck.

HUSUM2009-06-01 06:00
Assi seger var välbehövlig med tanke på tabellläget. Nu fick man lite andrum i och med segern . Och dessutom fick man göra massor av mål..
Fem av målen kom i den första halvleken, Caroline Karlsson inledde målskyttet och därefter svarade Viktoria Kenning för ett äkta hattrick, tre mål inom loppet av åtta minuter som definitivt avgjorde matchen.
- Det rullade på bra idag, nu fick vi också chansen att träna på vårat grundspel när vi var så pass överlägsna, menar Lindbäck.
Som saknade ett par tjejer och då fick lagets "ungdomar", tjejer födda 1993-94 chansen i den andra halvleken.
- Måste ge beröm till tjejerna som var fokuserade matchen igenom trots våran överlägsenhet.
7-0 slutar matchen, men det fanns bud på betydligt fler mål enligt Lindbäck.
- Vi brände mycket chanser, men sju mål är bra det också.
Målen: Viktoria Kenning 3, Caroline Karlsson 2, Emma Enholm, Jenny Nilsson.