Zlatan tränade med förra Piteå-ikonen

Efter tio säsonger i Piteå valde June Pedersen att fortätta karriären i elitettanlaget Hammarby inför den här säsongen. Under torsdagens träning på Kanalplan i hjärtat av Södermalm i Stockholm dök den nya delägaren i Hammarby, Zlatan Ibrahimovic, upp och var med på träningen.

June Pedersen och övriga i Hammarbys damlag fick en oväntad träningskamrat under torsdagens träningspass.

June Pedersen och övriga i Hammarbys damlag fick en oväntad träningskamrat under torsdagens träningspass.

Foto: Skärmdump (instagram)

Fotboll2020-04-24 09:26

Ingen har väl missat Zlatan Ibrahimovics kontroversiella delägarköp av Hammarby IF. Under de coronatider som råder har Ibrahimovic befunnit sig i Stockholm eftersom Seria A ligger nere.

Milananfallaren har hållit igång och tränat med Hammarbys herrlag under de senaste veckorna och det har spekulerats att han eventuellt ska ansluta även som spelare i laget.

Hammarbys herrlag håller till på Årsta IP där träningsanläggningen ligger. Därför var det många som höjde på ögonbrynet när han dök upp, helt oannonserat, på Kanalplan (Hammarby IP) under torsdagskvällen.

Ombytt och klar klev Ibrahimovic in och deltog på Hammarbys damlags träning. Den förre Piteå IF-ikonen, June Pedersen, ser ut att gilla det oväntade besöket. Hon la upp en bild tillsammans med Hammarbyägaren på sin instagram.

Noterbart är att June Pedersen har skruvat in fler hörnor än Zlatan Ibrahimovic under karriären.     

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!