Zlatan om ovissa framtiden: "Rädd för att sluta"

Zlatan Ibrahimovic vet inte vad som väntar efter fotbollskarriären. Något som skrämmer honom, berättade han i italiensk tv i helgen.
–Jag är rädd för att sluta, säger anfallsstjärnan enligt Fotbollskanalen.

Zlatan Ibrahimovic vill fortsätta i Milan livet ut, säger han i italiensk tv. Här firar hansitt öppningsmål för Milan i torsdagens bortamöte mot Genoa.

Zlatan Ibrahimovic vill fortsätta i Milan livet ut, säger han i italiensk tv. Här firar hansitt öppningsmål för Milan i torsdagens bortamöte mot Genoa.

Foto: Tano Pecoraro/AP/TT

Fotboll2021-12-06 11:32

Zlatan Ibrahimovic talade om framtiden och en eventuell fortsättning i Milan i det italienska tv-programmet "Che tempo che fa" under söndagskvällen, skriver Fotbollskanalen.

Kontraktet med den italienska Serie A-klubben går ut nästa sommar, men Ibrahimovic hoppas på en förlängning, säger 40-åringen.

– Jag vill spela så mycket som möjligt. Jag vill inte ångra att jag inte fortsatte spela. Jag hoppas det blir i Milan resten av livet.

Målet den här säsongen är att vinna ytterligare en ligatitel med Milan, där Zlatan gjort sex mål och två assist på tolv spelade matcher i hittills i år. Men vad som väntar efter fotbollskarriären är ett stort frågetecken för spelaren själv.

– Jag vet inte vad som väntar i min framtid efter fotbollen. Det är därför jag är rädd för att sluta, säger han i programmet.

Milan toppar den italienska ligan, en poäng före Inter, efter 16 spelade omgångar.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!