Unbyn tog rättvis seger mot Heden 2

Unbyn startade bra i matchen mot Heden 2 på hemmaplan på fredagen.

Unbyn vann mot Heden 2

Fotboll2021-07-02 21:16

Och 2-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 4-0 i matchen i division 5 Norrbotten mellersta herr i fotboll.

Unbyn fick en bra start på matchen. Erik Wallin gjorde målet, redan i 25:e minuten.

Unbyn ökade ledningen till 2-0 efter en halvtimmes spel, genom Martin Engelmark. Med sju minuter kvar att spela ökade Unbyn ledningen genom Martin Engelmark.

I den 83:e minuten fick Heden 2 Robeil Fasil Yemane utvisad, och fick spela med en man mindre sista sju minuterna.

Till slut kom också 4-0 genom Erik Wallin som ökade Unbyns ledning i 90:e minuten. 4-0-målet blev matchens sista.

Unbyn har nu sju poäng efter fyra spelade matcher, medan Heden 2 är utan poäng efter fem matcher.

Unbyn tar sig an Luleå SK i nästa match hemma torsdag 29 juli 19.30.