Ombytta roller när Munksund-Skuthamn besegrade Bergnäset 2

På tisdagen möttes Munksund-Skuthamn och gästande Bergnäset 2 på Idrottsparken i division 4 Norrbotten södra herr i fotboll.

Munksund/Skuthamns SK vann mot Bergnäsets AIK 2

Fotboll2022-08-02 21:08

I tisdags vann Bergnäset 2 med 4-0, men den här gången var det Munksund-Skuthamn som var bättre. Slutresultatet blev 5-0 (2-0).

- Bra första 30 minuter av första halvlek leder med 2-0 sedan tappar vi initiativet. Kontrollerande andra halvlek utan att glänsa men gör ytterligare 3 mål med mersmak. BAIK kom inte med ett lika starkt lag som förra veckan, kommenterade Munksund-Skuthamns tränare Jörgen Lundmark.

Munksund-Skuthamn fick en bra start på matchen. Filip Honarjou Flodin gjorde målet, redan i tolfte minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 efter en knapp halvtimmes spel, genom Petter Johansson. I 54:e minuten slog Jonathan Johansson till, och gjorde 3-0.

Med nio minuter kvar att spela ökade Munksund-Skuthamn ledningen genom Filip Honarjou Flodin.

Till slut kom också 5-0-målet genom Johannes Sandberg som ökade Munksund-Skuthamns ledning i 84:e minuten. 5-0-målet blev matchens sista.

Munksund-Skuthamn har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Bergnäset 2 har en vinst och fyra förluster.

För tabellens utseende betyder det här att Munksund-Skuthamn ligger på femte plats medan Bergnäset 2 har sjätteplatsen.

I nästa omgång har Munksund-Skuthamn Arvidsjaur borta på Ringelvallens IP, onsdag 10 augusti 19.30. Bergnäset 2 spelar hemma mot Lillpite tisdag 9 augusti 19.00.