Klar seger för Unbyn mot Arvidsjaur på Sporn

En halvtidsledning med 1-0 utökades i andra halvleken när Unbyn slog Arvidsjaur på hemmaplan i division 4 Norrbotten södra herr i fotboll.

Unbyns IF vann mot IFK Arvidsjaur FK

Unbyns IF vann mot IFK Arvidsjaur FK

Foto: Montage

Fotboll2022-07-31 15:55

Till slut blev det 4-0 till Unbyn.

- En match som betydde mycket för oss för att haka på. Det syns i rätt krampaktigt spel speciellt i första. Men vi dominerar chanserna rätt kraftfullt och har tre bollar i virket. I andra visar det sig att vi tränat bra under sommaren och det rinner iväg. Men en överlag stark prestation på hemmaplan där vi är svårslagna. Matchens godis från Mohammad Manouby som för mål från egen planhalva, kommenterade Unbyns tränare Mats Eriksson.

Unbyn började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Christian Werme till. Direkt efter pausen gjorde Zakaria Benabdellah mål och ökade lagets ledning.

Med en halvtimme kvar att spela fick Martin Engelmark träff och ökade ledningen för Unbyn.

Unbyn gjorde också 4-0 genom Mohamed Manouby i 87:e minuten. 4-0-målet blev matchens sista.

Unbyn har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Arvidsjaur har en vinst och fyra förluster.

Det här betyder att Unbyn ligger kvar på nionde plats i tabellen, och Arvidsjaur på åttonde plats.

I nästa omgång har Unbyn Älvsbyn hemma på Sporn, lördag 6 augusti 13.00. Arvidsjaur spelar hemma mot Munksund-Skuthamn onsdag 10 augusti 19.30.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!