Formstarka Munksund-Skuthamn tog ännu en seger

Munksund-Skuthamn fortsätter starkt i division 4 Norrbotten södra herr i fotboll.

Munksund/Skuthamns SK vann mot Bergnäsets AIK 2

Fotboll2023-05-25 21:24

När laget mötte Bergnäset 2 hemma på Idrottsparken på torsdagen kom ännu en seger. Laget vann med 5-0 (3-0). I och med detta har Munksund-Skuthamn fyra segrar i rad.

- Mycket stark och gedigen insats, stabila bakåt och farliga framåt med fart, frenesi och fantasi. Segersvit är väl glädjande men kommer inte av en slump utan av hårt jobbande kollektiv med kvalitet, kommenterade Munksund-Skuthamns huvudtränare Patrik Flodström efter matchen.

Munksund-Skuthamn gjorde första målet. Colin Vangelabbeek slog till, redan i tolfte minuten.

Laget gjorde 2-0 i 21:a minuten, genom Christofer Fahlman.

Munksund-Skuthamn gjorde 3-0 i 33:e minuten, när Martin Del Prete fick träff. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Filip Honarjou Flodin och ökade ledningen för Munksund-Skuthamn.

Till slut kom också 5-0 genom Simon Öberg som ökade Munksund-Skuthamns ledning i 90:e minuten. 5-0-målet blev matchens sista.

Munksund-Skuthamn har nu tolv poäng och Bergnäset 2 har sju poäng när båda lagen har spelat fyra matcher.

Onsdag 31 maj 19.30 spelar Munksund-Skuthamn borta mot Luleå SK. Bergnäset 2 möter Öjeby hemma på JIAB-vallen torsdag 1 juni 20.00.