Förlust för Gammelgården hemma mot Burträsk

Gammelgården förlorade mötet med Burträsk hemma med 0-3 (0-3) i division 2 norra Norrland nord dam i fotboll på söndagen.

Gammelgårdens IF förlorade mot Burträsk FF

Fotboll2022-08-07 15:08

Burträsk startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Leona Enmark Philipsson gjorde målet, redan i tionde minuten.

Burträsk ökade ledningen till 0-2 tidigt i matchen, genom Miriam Lundqvist, i 15:e minuten.

Burträsk gjorde också 0-3 genom Nelly Larsson i 35:e minuten. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade med seger för Burträsk med 3-0.

Gammelgården har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Burträsk har en vinst och fyra förluster.

För Burträsk gör resultatet att man nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Gammelgården är på nionde plats.

Gammelgården tar sig an Sunnanå i nästa match borta lördag 13 augusti 14.00.