Sergi Barjuan gjorde på lördagen sin sista La Liga-match som tillfällig tränare för Barcelona.

Barcelona tappade 3–0 mot Celta.

Fotboll2021-11-06 18:50

Kanske är han glad att Xavi tar över som huvudtränare och att han själv får gå tillbaka till att träna B-laget.

För det var ännu en uppvisning i ojämnt spel från den katalanska storklubben när man gästade Celta Vigo.

I halvtid såg det ut som att Xavi-effekten redan infunnit sig. Barcelona ledde med 3–0 efter mål från Ansu Fati, Sergio Busquets och Memphis Depay.

Men laget kollapsade helt i den andra halvleken och i den 96:e (!) minuten kunde Celta skicka in kvitteringsmålet (3–3) genom lagkaptenen Iago Aspas.

– Jag tycker att vi visar mycket kvalité, men vi måste ändra mycket. Man kan inte acceptera att leda med 3–0 i halvtid och sedan få oavgjort, säger Barcelonas Frenkie De Jong till fotbollsklubbens tv-kanal efter matchen.