Adam Johnson, Jack Green, Alexander Naylor, Craig Thordarson och Zakary Guerfi.
Det är bara en handfull spelare med engelskt ursprung som har spelat med Bodens BK de senaste säsongerna.
Sedan början av det förra decenniet har allt fler engelsmän sökt sig till Sverige för att få fart på sina fotbollskarriärer i olika gärdsgårdsserier runt om i landet.
Det kanske inte är så konstigt. Ser man på det historiskt har den svenska och engelska fotbollen en väldigt god relation. Och det finns flera exempel på det.
På 70-talet influerade Bob Houghton och Roy Hodgson, i Malmö FF respektive Halmstads BK, den svenska fotbollen med sina tränargärningar under en femårsperiod.
Några år senare hamnade Wimbledonspelaren Vinnie Jones i IFK Holmsund och kastades in mot Manchester United i den engelska högsta ligan direkt efter avslutat lån i Umeåklubben. Dennis Wise gjorde samma resa året tidigare i Grebbestads IF.
Premier League-profilen Peter Crouch fick det inte att lossna i Tottenham och blev utlånad till IFK Hässleholm för att hitta rätt.
För att inte nämna den tidigare förbundskapten för Englands landslag, svensken Sven-Göran "Svennis" Eriksson.
Det finns många exempel som binder den engelska och svenska fotbollen samman. Men hur kommer det sig att så många hamnar i Norrbotten och Bodens BK?
Den tidigare BBK-tränaren Stuart Gibson fick nys om det engelska spelarprojektet LFE, League Football Education, under sin tid som tränare i Umeå FC 2013.
Organisationen erbjuder engelska spelare som inte lyckas i sina hemmaklubbar en chans att testa på livet som fotbollsproffs utomlands.
Trots att projektet står för alla kostnader inklusive lön, mat och boende under en tremånadersperiod var konceptet något som Umeåklubben inte köpte.
Men det gjorde Christian Samuelsson och Bodens BK.
– De (LFE) väljer ut klubbar i hela Europa att samarbeta med och de flesta engelsmän som florerar i Norrbotten kommer därifrån. Det är unga killar som inte är färdiga fotbollsspelare och ser en bra chans att få spela fotboll utomlands, säger Christian Samuelsson, i dag sportchef och tränare i Bodens BK.
Sedan 2013, då projektet tog fart i Boden, har 23 engelska fotbollsspelare gjort resan från England för att representera Bodens BK som under tidsperioden spelat i division 1 och 2.
Flera av dem har höjt kvalitén i laget medan andra inte lämnat något avtryck alls. Vad de däremot har gemensamt är att de inte kostat klubben en enda krona – till en början.
– Vi har haft jättestor nytta av projektet och hittat många duktiga spelare på det här sättet. Varenda år har vi haft ett gäng spelare och de har varit helt gratis de första tre månaderna, säger Samuelsson.
Och sen?
– Då får man ta ställning till om man vill erbjuda spelaren ett kontrakt eller inte. Men då handlar det ju inte om några större pengar, nästan billigare än en svensk spelare. De (engelska spelarna) kommer ju hit för att de verkligen vill bli fotbollsspelare och inte för att tjäna pengar. De ser oss som en språngbräda utåt.
Hur bestämmer ni vilka spelare ni väljer att plocka in?
– Det finns stora listor där alla spelare är registrerade. Där finns det massa material och filmer och fastnar vi för någon kontaktar vi LFE som sedan pratar med spelarna och så kommer de hit, säger Samuelsson.
Spelarna ägnar inte all sin tid åt fotbollen under sin vistelse i Sverige.
– Nej. För vissa ingår det att de ska studera lite svenska vid sidan av eller hjälpa till lite runt ungdomssidan hos klubben.
Engelska fotbollsspelare är historiskt inte kända för att göra sig ett namn utanför de brittiska öarna.
Många stannar oftast i England genom sin karriärer, eller flyttar till grannländerna Wales (där flera storklubbar tillhör det engelska fotbollssystemet) eller Skottland.
Men det har förändrats de senaste årtionden där en drös engelska spelare flyttat utomlands.
David Beckham och Michael Owen representerade båda Real Madrid under mitten av 00-talet.
Watfordprodukten Jadon Sancho gjorde succé i tyska Borussia Dortmund och hans signatur kostade Manchester United närmare en miljard kronor. Sancho har plöjt en väg in i den tyska fotbollen för engelska fotbollstalanger och varje transferfönster följer ett tiotal spelare efter ut i Europa.
Det är inte spelare av den kalibern som hamnar i den svenska fotbollen.
Statistiken visar dock att många engelska fotbollsspelare ser Sverige som ett bra andrahandsval för möjligheten att kunna livnära sig på sporten i framtiden.
Curtis Edwards, svensk mästare med Djurgårdens IF 2019, kom via LFE-projektet till Ytterhogdals IK och är en av runt 50 engelsmän som idag huserar i det svenska ligasystemet.
Det är fler än i stora fotbollsnationer som Spanien, Italien, Frankrike, Portugal och Nederländerna till exempel.
Vi har redan konstaterat att engelsmän med fotboll som huvudsakliga yrke har influerat den svenska fotbollen.
Men även att fotbollen i Sverige skiljer sig mycket åt den i England.
Piteå IF är inte en del av LFE-projektet men avancerade från division 2 till ettan norra med fyra engelsmän i klubben: Brooklyn Miller, James Burgin, Sinclaire Sandy och Samuel Naiwo.
I deras fall var det just en annorlunda fotboll som lockade.
– De insåg att deras egenskaper som fotbollspelare passar bättre i ett annat land och liga. I de lägre divisionerna i England lever fortfarande den fysiska "brunkarfotbollen" kvar. Då passar den svenska fotbollen bättre för till exempel Brooklyn Miller och Sinclaire Sandy som har spelförståelsen och passningsfötterna som främsta egenskap. Sedan är det ju även ett äventyr för dessa spelare att testa på fotbollen i ett annat land, säger Piteå IF:s tidigare sportchef Jens Hedström.
Huruvida vi får se engelska fotbollsspelare i Norrbotten de kommande säsongerna är oklart – LFE:s verksamhet har påverkats av coronaviruset.
Samtidigt har brexit inneburit att engelsmän numera räknas som icke-EU-spelare, vilket innebär en större kostnad för klubbarna.
I Piteås fall, som division 1-klubb, innebär det att engelska spelare måste ha en minimilön på 14 300 kronor i månaden. Då har Piteå inte råd med lika många britter.
Division 2 räknas som en amatörserie och klubbarna får därför inte kontraktera icke-EU-spelare såvida inte dessa kan tänka sig att spela oavlönat. Boden har också agerat och dragit ned på antalet engelsmän i truppen. Två av lagets engelsmän från 2020 – David Kuba-Kuba och Alexander Naylor – återvände som bekant inte till klubben.