Trio tar över i Bodens BK nästa säsong

Det blir en trojka som leder Bodens BK i division II-fotbollen nästa säsong. Enligt vad NSD erfar ska BBK satsa på en hemvävd lösning med tre bekanta namn: Christian Samuelsson, Christoffer Bernspång, Mattias Winroth.- Jag ska träffa BBK. I övrigt vill jag inte ge några kommentarer i det här läget, säger Christian.

Foto:

BODEN2008-10-15 06:00
NSD avslöjade i tisdagens tidning att Christian Samuelsson, 37, är aktuell för en fortsättning i BBK. Idag är han en av fyra tränare.
Nu talar allt för att han får sällskap av Christoffer Bernspång, 28,och Mattias Winroth, 34.
Bernspång har tränat BBK:s juniorer de senaste åren med lyckat resultat. Förra säsongen vann laget juniorallsvenskan och kvalificerade sig också till elitserien, men tvingades tacka nej av ekonomiska skäl.
Liksom Samuelsson ingår han i A-lagets tränarstab under de fyra sista seriematcherna.
Christoffer är i veckan med F 16-landslaget på EM-kval i Slovenien och har inte gått att nå för en kommentar.
Winroth var så sent som 2007 assisterande tränare till Per Gidlund i A-laget och tränade dessförinnan juniorerna. Winroth har också förflutet som spelare i BBK.
Senaste säsongen spelade Mattias i Sävast, men tvingades sluta på grund av en besvärlig knäskada. Han var även assisterande tränare.
- Jag har inte fått något konkret bud ännu. Men det är klart att det känns smickrande att komma på tal när det gäller tränarjobb i BBK, säger han.
Samuelsson tränade BBK tillsammans med Lars "Brolla" Svensson när BBK gick upp i superettan 2002 och har de två senaste säsongerna tränat Sävast AIF i division III.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om