...och Abrahamsson visade vägen när Lira slog Trångfors i damfinalen: Vi hittade spelet

Liras damer vände 0-3 till seger med 4-3 mot Trångfors i DM-finalen i futsal. - Vi var stressade i första halvlek. När vi lugnade ner oss hittade vi spelet, säger Liras matchvinnare Rebecka Abrahamsson.

Liras damer vann DM. Bakre raden från vänster: Jenny Forssberg,  Cornelia Lantto, Britta Österstedt, Tyra Eriksson, Linnea Halatchev och Hannah Carlsson. Främre raden från vänster: Rebecka Abrahamsson, Sanna Lindberg, Lovisa Stehn, Malin Olofsson, Maja Lennestål och Viktoria Frisk.

Liras damer vann DM. Bakre raden från vänster: Jenny Forssberg, Cornelia Lantto, Britta Österstedt, Tyra Eriksson, Linnea Halatchev och Hannah Carlsson. Främre raden från vänster: Rebecka Abrahamsson, Sanna Lindberg, Lovisa Stehn, Malin Olofsson, Maja Lennestål och Viktoria Frisk.

BODEN2009-12-14 06:00
Trångfors svarade för en utmärkt första halvlek med aggressivt spel och bra fokus. Det gav ledning med 3-0. Rebecka Abrahamssons 3-1-mål i första halvlekens slutsekunder var mycket viktigt.
Efter paus tog Lira över helt. Viktoria Frisk reducerade till 3-2 och Rebecka Abrahamsson kvitterade med en straff stolpe in.
Åtta minuter före slutet frispelade Rebecka mycket vackert Jenny Forssberg som satte segerbollen.
- Ett kul avbrott på träningen. Synd att så få lag ställer upp, tycker Abrahamsson om inomhusturneringen.
Förutom Lira och Trångfors fanns Sunderbyn på plats. Tre lag är i magraste laget och det uttrycktes önskemål om prispengar för att öka intresset.
För Lira blir det fortsättning i en Norrlandsturnering för att försöka gå vidare till SM.