Fortsatt satsning i Bodens Skidklubb - fyra nya åkare klara: Ser bra ut

I går började säsongen för Bodens Skidklubb. Lena Carlzon-Lundbäck och Sven-Åke Lundbäck höll i det första barmarkslägret. Det gick i första hand ut på att träffas och planera för framtiden.

Sven-Åke Lundbäck och Lena Carlzon-Lundbäck höll i Bodens SK:ss första träning. Bakre raden fr v: Klas Nilsson, Anton Åström och Jim Åhl. Mellanraden fr v: Niklas Henriksson, Peter Lundbäck, Jonas Lysholm och Daniel  Halvarsson.

Sven-Åke Lundbäck och Lena Carlzon-Lundbäck höll i Bodens SK:ss första träning. Bakre raden fr v: Klas Nilsson, Anton Åström och Jim Åhl. Mellanraden fr v: Niklas Henriksson, Peter Lundbäck, Jonas Lysholm och Daniel Halvarsson.

Foto: Åke Åkerlund

BODEN2010-07-03 06:00
Bodens stall har haft problem med skador och sjukdomar, men klubbens satsning fortsätter. Några nya namn har tillkommit:
4 Klas Nilsson, Skellefteå, som vann Skatamarksloppet i vintras.
4 Viktor Brännmark, junior från Älvsbyn.
4 Maxim Murashkin, junior från Luleå Gjutaren.
4 Anton Åström, junior som är egen produkt och som tar plats i truppen.
- Det ser bra ut, framför allt på juniorsidan. Vi kommer att få ett bra lag till junior-SM, som avgörs på hemmaplan, säger Lena Carlzon-Lundbäck. Dessutom har vi många bra långloppsåkare.
Jonas Lysholm har lagt av med den aktiva karriären och blir ansvarig för juniorsatsningen.
På damsidan är Josefin Halvarsson det stora namnet.
Sju av de aktiva fanns på plats på det första lägret som följs upp med ett läger i Överkalix. Det första snölägret planeras i samband med tävlingen i Bruksvallarna.
n n Men gruppens första utmaning sker redan i dag, då det handlar om att försvara fjolårets seger i Kronpaddlingen som ingår i Boden Alive.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om