"Crespo" är nära kontrakt med AIK

Bodens anfallare Al Hassan Kamara har gjort succé.Det kan klubben slå mynt av.Enligt uppgifter till NSD skriver 18-åringen på ett kontrakt med AIK inom kort.Och då får BBK också en viss procent på affären.

Bodens sierraleonske anfallare Al Hassan "Crespo" Kamara har gjort succé - trots en tung höst för laget. Nu är han bara dagar ifrån ett kontrakt med allsvenska AIK.

Bodens sierraleonske anfallare Al Hassan "Crespo" Kamara har gjort succé - trots en tung höst för laget. Nu är han bara dagar ifrån ett kontrakt med allsvenska AIK.

Foto: Kurt Engström

BODEN2011-10-04 06:00

Sedan tidigare har NSD berättat om det stora intresset för Bodens 18-årige anfallare Al Hassan Kamara.

Och det har inte direkt svalnat efter anfallarens två fullträffar i förrgår mot Hammarby.

"Kommenterar inget"
Enligt uppgifter till NSD kommer också Kamara, eller Crespo som han kallas, skriva på ett kontrakt med AIK under den här veckan.

- Det ingår i mina yrkesuppgifter att inte kommentera sådant, säger hans agent Patrick Mörk.

Samtidigt bekräftar Mörk att det mest troligt blir en övergång till allsvenskan inom kort.

Kamara har redan varit på provspel med Örebro och under sina veckor i Boden har ett flertal klubbar studerat den 18-årige talangen.

- Det har blivit ett ganska stort intresse för honom. Det känns väl som att den här killen spelar i allsvenskan nästa år, det kommer han att göra. Men det är flera klubbar om budet, fortsätter Mörk.

Är det här något som blir klart inom kort?

- Det vet jag inte. Det är möjligt. Vi vill gärna göra klart allt i god tid innan han åker hem. Målsättningen har hela tiden varit att lösa det innan dess, säger han.

Boden får procent
På sju matcher med Boden har Kamara gjort fyra mål.

Och även om han inte skulle lyckas skjuta BBK till ett nytt kontrakt kan det ändå bli viktiga mål för Boden.

- Det finns en deal med Boden så att de får en viss procent på en övergång till en annan klubb. Boden har en mindre del av det. Så förhoppningen är att Boden kan gå plus på det, säger Mörk.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om