Carlsson ska fixa ny seger åt Boden på "hemmaplan"

Skånska Johanna Carlsson, som pluggar i Luleå, värvade sig själv till Boden Handboll i oktober i fjol.I lördags var hon en av matchvinnarna mot Önnered. Gjorde sex mål och var en jätte i försvaret.- Alla var så jäkla bra idag och den här känslan har vi längtat länge efter, jublade Carlsson.

Skånskan Johanna Carlsson drog ett tungt lass i matchen mot Önnered. Nästa helg väntar Carlssons moderklubb Helsingborg på bortaplan. Då lovar hon ett starkt stöd från kompisarna.

Skånskan Johanna Carlsson drog ett tungt lass i matchen mot Önnered. Nästa helg väntar Carlssons moderklubb Helsingborg på bortaplan. Då lovar hon ett starkt stöd från kompisarna.

Foto: Kurt Engström

BODEN2012-02-20 06:00

Johanna Carlsson har sin tidigare klubbtillhörighet i OV Helsingborg. Hon är oerhört stark i både anfall och i försvar.

Och mot Önnered var hon stundtals rena kamikazepiloten och fick ta emot en hel del smällar från motståndarförsvaret.

- Nu vann vi matchen i försvaret. Där var vi grymt bra idag, sade Johanna. Vi har krigat på i match efter match men förlorat med något eller ett par mål. Det har varit frustrerande men någon gång måste det vända och det har det gjort nu. Inte skall vi ramla ur allsvenskan, sa hon och fortsatte:

- Tio minuter kvar kände jag att vi hade greppet om matchen. Jag är så glad att det känns i hela kroppen, skrattade Johanna.

Ska fixa egna supportrar
- Idag var vi tuffa i försvaret. Alla tog sitt ansvar och med Carin och Pernilla i laget kan vi byta runt på ett annat sätt än tidigare. Men jag är också nöjd med min egen insats och jag har väl aldrig njutit så mycket.

Boden Handbolls nästa match är ett bortamöte mot OV Helsingborg.

- Jag har ringt och fixat med mina kompisar i Helsingborg så att vi får en bra hejaklack på läktaren där också.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om