BBK-mittfältarens diagnos: Hjärnskakning

Inte nog med att Boden förlorade mot Sirius i förrgår.Mittfältaren Simon Brännström fick lämna planen redan efter 20 minuter med en befarad hjärnskakning.Men i går kunde han ge ett lugnande besked.- Jag kan förhoppningsvis träna i slutet av veckan, säger 19-åringen till NSD.

Simon Brännström, till vänster, är skadad.

Simon Brännström, till vänster, är skadad.

Foto: Bengt-Åke Persson

BODEN2010-09-21 06:00
Boden åkte på dubbla smällar i förrgår mot Sirius. Laget på en klar 0-4-förlust. Men det värsta smällen drabbade mittfältaren Simon Brännström som fick lämna planen redan efter 20 minuter sedan han nickat ihop med en motståndare.
Direkt efter matchen pratades det om en befarad hjärnskakning, men under måndagen kunde Brännström ge ett lugnande besked.
- I går kväll hade jag mer huvudvärk, men det känns bättre i dag. Jag har bara lite huvudvärk nu. Jag var hos läkaren i dag för att kolla upp det och det visade sig vara en lättare hjärnskakning, säger han.
Brännström minns inte mycket av själva smällen.
- Jag blev lite borta, jag kommer inte ihåg smällen, bara att jag ligger på marken. Men jag var aldrig medvetslös bara lite omtöcknad, berättar han.
För Bodens del kom nog måndagens besked som en lättnad.
- Jag ska vila tills det att huvudvärken har försvunnit. Men jag räknar med att kunna träna på torsdag eller fredag igen. Jag räknar med att förhoppningsvis kunna spela till helgen igen.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om