"Är ett bra lag just nu"

Julia Grahn gjorde tio av Boden Handbolls mål mot Skånela och blev också "Matchens lirare" i hemmalaget.- Fruktansvärt bra, var tränare Björne Mohlins betyg över hennes insats.Inga överord för det var precis det Julia Grahn var igår.- Idag gick det riktigt bra. Litet trist att vi inte kunde täta till ordentligt till slut, sade Julia.

BODEN2013-01-28 06:00

Pitetjejen Julia Grahn gör sin första säsong i Boden Handboll och gjorde helt säkert sin bästa match i laget igår.

- Jag vet inte om vi skall vara glada åt det oavgjorda resultatet eller om vi skall vara ledsna över att vi inte vann. Det var så nära att vi fått med oss segern, sade Julia som med sin litet irrationella spelstil hittade luckor för avslut som egentligen inte fanns i Skånela-försvaret.

Tappade på slutet
När Skånela inledningsvis valde att punktmarkera både Carin Bergdahl och Emmy Nordmark under den första halvleken så lade man också ett stort ansvar på de fyra övriga utespelarna.

- Det tycker jag att vi löste på ett bra sätt men visst var det litet segt att vi skulle tappa i slutet av matchen.

"Det är fin stämning"
Gårdagens poäng kan vara nog så viktig för Boden Handboll och för den allsvenska tabellens utseende till slut. Det förstår Julia Grahn.

- Du har rätt i att det var en av mina bästa matcher för Boden men vi är ett bra lag just nu. Det är fin stämning i gruppen. Det var också ett bra lag vi mötte nu och det är ett minst lika bra lag vi möter nästa söndag också. Då möter vi tabelltreorna GUIF från Eskilstuna hemma. Det skall bli riktigt kul det också, log tiomålsskytten Julia Grahn.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om