"Nu hakar vi på i toppen av tabellen"

Notvikens damer hade inga problem att besegra Blåsmark/Svensbyn i damtvåan.Laget tog en välförtjänt vinst och segersiffrorna skrevs till 4-0 (1-0).- Vi gör ingen riktig bra match, men jag är nöjd med att vi åker hit och vinner med 4-0. Nu hakar vi på i toppen av tabellen, säger tränaren Ulf Lundström.

BLÅSMARK2010-07-01 06:00
Till en början präglades division 2-matchen inte direkt av något skönlir. Det var snarare kamp och många långbollar.
Men efter 15 minuters spel kopplade Notviken grepp om matchen - och laget radade upp målchanser tätt efter varandra.
Bland annat hade mittbacken Julia Lundström en nick i stolpen.
- Vi borde ha avgjort matchen under de första 25 minuterna, säger Ulf Lundström.
Ligger nu trea i tabellen
Det dröjde till den 32:a minuten innan Notviken fick hål på hemmalaget. Amanda Pettersson blev tacklad i straffområdet och domaren blåste för straff - en straff som högerbacken Maria Niemelä satte säkert i mål.
Blåsmark/Svensbyn som inte skapat något framåt i första halvleken, ryckte upp sig en aning i början av andra, och det såg ut som hemmatjejerna skulle ge Notviken en tuffare match. Men så blev det inte. Istället gjorde Notviken både 2-0 (Jasna Kozlicic) 3-0 (Anna-lisa Vestin) och 4-0 (Emilia Olausson). Och då var saken klar - Notvikens vinst var säkrad och laget kunde åka hem med tre sköna poäng i bagaget.
I och med vinsten parkerar laget på en tredjeplats i tabellen.
Notvikens bästa spelare var vänsterbacken Caroline Gyllander och mittbacken Julia Lundström.