Upp till bevis för de "nya" BBK-tränarna i ödesmatchen mot Ersboda

BODEN. För fem dagar sedan tog han över tränaransvaret tillsammans med Lars "Brolla" Svensson.Men Jonas Larsson lovar inga mirakel i Boden.- Det är bara vi själva som kan fixa det här genom att göra det vi ska, säger han inför ödesmatchen mot Ersboda.

Jonas Larsson och Lars "Brolla" Svensson har varit ansvariga för BBK i sex dagar. I eftermiddag väntar ödesmatch mot botenkonkurenten Ersboda.

Jonas Larsson och Lars "Brolla" Svensson har varit ansvariga för BBK i sex dagar. I eftermiddag väntar ödesmatch mot botenkonkurenten Ersboda.

Foto: leif hammarström

Sport2008-09-27 06:00
I måndags ledde Jonas Larsson och Lars "Brolla" Svensson Bodens BK för första gången som nya huvudtränare efter Zvezdan Milosevics sorti.
Och redan i eftermiddag är det upp till bevis i den svåra, och viktiga, bortamatchen mot bottenkollegan Ersboda.
- Vi har inte hunnit göra så mycket förändringar på bara ett par dagar. Men vi har framförallt jobbat på mycket detaljer kring försvars- och anfallsspelet. Kanske främst försvarsspelet med tanke på vad som hände i Västerås, berättar Larsson, som fått en tuff första vecka med all turbulens kring Bodens krisläge i tabellen.
Måste klara av det själva
- Visst har det varit väldigt mycket skriverier om Zvezdan, träningar och så vidare. Men vi inom gruppen har gått vidare och fokuserar allt på de återstående matcherna.
Märks det någon skillnad bland spelarna att Zvezdan Milosevic är borta och att du och "Brolla" har tagit över?
- Nej, det har varit bra stämning i truppen under hela säsongen, även om det har gått dåligt på matcherna. Och jag och "Brolla" har ju varit med sedan starten, så det är ju inga nya röster som kommer in, säger Larsson.
- Det viktiga för oss är att få spelarna att prestera det allra bästa i de återstående matcherna. För det är bara vi själva som kan fixa det här.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om