Hallå där

Foto: Kurt Engström

Sport2008-10-06 06:00
- Personligen var det faktiskt lite nervöst. Det är så mycket att hålla koll på som man tidigare kanske inte har tänkt på, som småsaker kring hörnor och sådant.
Vad säger du om matchen?
- De första 10-15 minuterna var nog det bästa Giffarna har spelat på väldigt, väldigt länge, till och med under den tiden som jag har spelat där. Sedan blev spelet lite mer slumpartat, det regnade ju och blåste väldigt mycket. Sedan fick de ett litet övertag där de fick fyra hörnor i rad. Sedan fick vi byta mittback tre gånger, och det är ju verkligen inte optimalt.
Hur har de första dagarna varit?
- Det var ju ganska bråttom för oss. På så här kort tid går det inte att införa så mycket nya grejer, då blir det bara pannkaka av allting. Men jag tycker att det har gått bra, för min del så har det ju varit rätt enkelt att komma in i gruppen eftersom jag känner många sedan tidigare.
Har det inte varit ovant att agera tränare?
- Jag tycker inte det. Man måste ju skilja på sak och person, och spelarna vet ju varför jag är där, det är ju för att göra ett jobb. Och som spelare har jag ändå varit lite av en ledare, jag var väldigt mån om hur laget skulle spela och träna.
Blir det några krav på tränarnas avgång efter förlusten?
- Det blir det nog inte. Det blir väl på NSDs löpsedlar i Norrbotten i så fall, haha.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om